Restyling opdracht

Struinen naar oude meubeltjes en deze vervolgens opknappen en een lik verf geven, ik hou er van, maar niet iedereen houdt er van. Sommige mensen hebben zelf geen zin om er zoveel tijd in te steken en dan doe ik het met alle plezier voor ze.

Als ik gevraagd word om een meubel op te knappen of te restylen laat ik het altijd aan de eigenaren van het meubel over om een kleur te kiezen. Iemand kan wel zeggen “doe maar roze” maar we weten allemaal dat je er dan nog niet bent want er zijn zoveel verschillende mooie tinten tegenwoordig en dat geldt voor alle kleursoorten.

Zo werd ik benaderd om deze mooie kast onder handen te nemen. Persoonlijk vond ik de natuurlijke staat van de kast ook heel erg mooi maar als een bepaald meubelstuk al jaren in je huis staat kan je er wel eens op uitgekeken raken en iets anders willen.

Deze mensen wilden de kast graag in een bepaalde kleur hebben die ik ze zelf heb laten uitzoeken en ze kozen voor een krijtverf in deze frisse turquoise kleur.

Het was voor mij de eerste keer dat ik met een krijtverf werkte en moest eerst even wennen aan hoe snel deze verf opdroogt. Voordeel van krijtverf is dat vooraf schuren niet nodig is. Ook wilden ze de binnenkant van de kast graag geverfd.

Ze waren erg blij met het eindresultaat en ik ook.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.