Een gezondere variant van de normale pizza.
Benodigdheden
Pitabroodjes (4 stuks)
Pakje gezeefde tomaten
Italiaanse kruiden
Uien (gesnipperd)
Knoflook (fijn gesneden)
Gerookte kipreepjes (hamreepjes kan ook)
Geraspte 30+ kaas
Basilicum en kiemgroenten
Peper en zout
Olie of boter
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snij de pitabroodjes overdwars door, i.p.v. 4 heb je er nu 8, leg deze vast klaar op bakpapier op het ovenrooster.
Fruit de gesnipperde ui en knoflook even aan in een beetje olie of boter en voeg hier de Italiaanse kruiden en gezeefde tomaten aan toe breng op smaak met peper en zout.
Doe een dot saus op iedere pita schep daar een lepel kip- of hamreepjes op en top af met de geraspte 30+ kaas.
Vervolgens kunnen ze 10 tot 14 minuten in de oven en voor het opdienen kan je er wat kiemgroenten en verse basilicum overheen strooien.
Eet smakelijk