BLIJMAKERS TUINLAND ASSEN

Ik ben gek op heerlijk struinen in het tuincentrum. Bij ons, hier in Assen zitten er twee, Tuinland en Groenrijk. Bij beide mag ik graag een rondje doen en we weten allemaal dat we er tegenwoordig voor veel meer terecht kunnen dan alleen kamer- en tuinplanten.

Ik moet ook eerlijk bekennen dat ik nooit met lege handen, of laten we zeggen een lege winkelwagen, de deur weer uitloop. Van de week ben ik een rondje gaan doen en was ik eigenlijk van plan de vaas op de foto te kopen, deze had ik al eerder gespot.

Maar toen kwam ik geweldig leuke takken tegen, ik nam ook een mooi zwart schaaltje van aardewerk mee en ook de mooie wit met gouden kandelaar kon ik niet weerstaan.

Deze betreffende kandelaar is de kleine variant, ze hebben hem ook een slag groter en ook nog in de kleuren oker en petrol. Ik ben voor wit gegaan wat je normaal gesproken eigenlijk niet echt aantreft bij ons in huis, behalve de muren.

Naast de vestiging in Assen heeft Tuinland ook nog vestigingen in Zwolle, Groningen en Wilp. Op de foto zie je door mij aangeschafte accessoires en ik heb voor het gemak de prijzen erbij vermeld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.